Muut

Karikatyyri lahjaksi pyöräilijälle – Ainutlaatuinen ja Hauska lahjaidea

Päädyin tilaamaan karikatyyrin lahjaksi pyöräilevälle ystävälleni sen jälkeen, kun tajusin, että hänen pian lähestyvät merkkipäivänsä tarvitsi jotain erityistä ja ikimuistoista. Ystäväni on aina ollut intohimoinen pyöräilijä, joten halusin valita lahjan, joka heijastaisi hänen rakkauttaan tähän harrastukseen.

Iltamyöhällä Googlesta persoonallisia ja yksilöityjä lahjoja selaamalla törmäsin karikatyyrien maailmaan ja tajusin, että se voisi olla juuri se täydellinen lahja. Ajatus siitä, että ystäväni näkisi itsensä piirrettynä pyöräilemässä hauskalla ja ainutlaatuisella tavalla, tuntui täydelliseltä lahjalta. Halusin, että hän saisi jotain, mikä ilahduttaisi häntä ja tekisi merkkipäivästään ikimuistoisen. Eihän sitä kuitenkaan joka vuosi täytetä pyöreitä!

Karikatyyri on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan piirros, joka korostaa henkilön kasvon- ja kehonpiirteitä humoristisella tavalla. Karikatyyrit ovat hauskoja, persoonallisia ja taidokkaasti piirrettyjä taideteoksia, jotka tuntuvat olevan suosittuja lahjaideoita varsinkin tasavuosia täyttäville.

Otin yhteyttä muutamaan mielenkiintoisimpaan piirtäjään ja kerroin heille ystäväni intohimosta pyöräilyyn ja esitin muutaman lisäkysymyksen tilauksen kulusta ja mitä kaikkea kuvaan olisi mahdollista lisätä. Lähetin heille myös muutamia valokuvia ystävästäni pyöräilemässä ja kerroin toiveistani karikatyyrin suhteen. Valitsin omaan makuuni parhaiten sopivan piirtäjän hänen piirtotyylinsä ja ystävällisen asiakaspalvelun perusteella. Piirtäjä oli tosiaan erittäin mukava ja ammattitaitoinen, ja hän piti minua ajan tasalla koko prosessin edistymisestä.

Kun karikatyyri oli valmis, sain sen sähköpostiini tarkistettavaksi ja en voinut olla enemmän innoissani. Se oli täydellinen! Piirtäjä mainitsi vielä erikseen, että teokseen on mahdollista tehdä rajattomasti muutoksia, mutta niitä en itse tarvinnut sillä piirros osui nappiin kertaheitolla. Karikatyyri oli taidokkaasti piirretty ja vangitsi täydellisesti ystäväni pyöräilyharrastuksen. Piirtäjä oli ottanut huomioon kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, kuten pyörän mallin, varusteet ja kaverini helposti tunnistettavan perusilmeen.

Lisäksi karikatyyri oli todella hauska myös juhlaväen mielestä. Sankarin kemuissa tuntui, että vieraat olivat eniten kiinnostuneita juurikin tästä lahjasta. Naurua ja hauskoja vitsejä ainakin kuvaan liittyen riitti!

Karikatyyri on myös kestävä lahja. Se ei ole hetkellinen tavara, vaan jotain, mistä voin nauttia pitkään. Tilasin teoksen alun perin pelkästään digitaalisena kuvana, mutta kuvan nähtyäni päätin vielä kehystyttää teoksen, jotta keverini saisi ripustettua sen fillaritallinsa seinälle, jossa se toimii nyt koristeena ja toivottavasti muistuttaa ystävääni yhteisistä fillarointihetkistämme. Se on ollut kuulemma myös kova keskustelunaihe vieraiden ja muiden tuttujen fillaristien keskuudessa.

Voinkin suositella karikatyyriä lahjaksi pyöräilijälle kaikille, jotka haluavat antaa ainutlaatuisen ja persoonallisen lahjan. Se on hauska, kestävä ja henkilökohtainen tapa juhlistaa merkkipäivää. Karikatyyri on varmasti lahja, joka saa pyöräilijän hymyilemään ja tuo iloa pitkäksi aikaa.

Tämä artikkeli on julkaistu yhteistyssä karikatyyripiirros.fi kanssa.


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *