OppaatSähköpyörät

Shimano EP8 viritys

Sähköpyörien moottorit, kuten Shimano Steps EP8, on tehtaalla rajoitettu enimmäisnopeuteen 25 km/h. Tämä nopeus riittää useimmille, mutta jotkut saattavat kokea sen erittäin turhauttavaksi, koska heidän on tehtävä valtava ponnistus pysyäkseen fillarijengin mukana, kun avustus katkeaa tai yksinkertaisesti siksi, että he haluavat mennä kovempaa.

Kuinka poistaa rajoitus Shimano EP8 -moottorista

Halvin ja helpoin tapa poistaa EP8-moottorin rajoitus on käyttää eTuning-sovellusta. Vain noin 20 euron hintaan voit poistaa 25 km/h rajoituksen muutamassa minuutissa. Tarvitset vain Android- tai iPhone-puhelimen ja yhdistät sen pyörään bluetoothin avulla. Voit ladata sovelluksen täältä.

Tehokkain tapa poistaa rajoitus on asettaa moottorin alue Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloissa nopeusrajoitus on 32 km/h. Useimmille ihmisille se on enemmän kuin tarpeeksi. Jos tarvitset haluat kovempaa vauhtia kuin 32 km/h, sinun on muutettava asetuksista pyörän halkaisijaa. Pienemmällä halkaisijalla voit saavuttaa jopa 60 km/h nopeuden, mutta lisäksi se on vaarallista ja kilometrilaskuri sekä nopeusmittari lakkaavat toimimasta, joten on suositeltavaa muuttaa vain aluetta.

Yhteensopivuus

Uusimmassa Shimano EP8 -moottorin ohjelmistoversiossa näitä arvoja ei voi muuttaa. Viimeisin ohjelmistoversio, jossa voit tehdä nämä muutokset, on 4.0.2. Mutta jos sinulla on uudempi ohjelmistoversio, on hyvin yksinkertainen ratkaisu, voit suorittaa ns. downgreidaamisen. Tarvitset vain tietokoneen ja matkapuhelimesi. Tässä ovat ohjeet downgreidauksen suorittamiseen:

Ohjeet Androidille

Ohjeet iPhonelle

Muutettujen arvojen jälkeen voit halutessasi päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon, koska muutetut arvot eivät katoa.

Laillisuus

Useimmissa maissa, Suomi mukaan lukien, ei ole sallittua käyttää avustettuja pyöriä yleisillä alueilla yli 25 km/h nopeudella. Viritettyjä sähköpyöriä voidaan käyttää vain yksityisillä alueilla. Suositus on, että heti kun poistut yksityisiltä alueilta, rajoitat avustuksen uudelleen 25 km/h:een eTuning-sovelluksella. Se on helppoa – avaa vain sovellus ja paina nappia.


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *