Uutiset

Acer tuo markkinoille tekoälyllä höystetyn sähköpyörän

Varsinkin läppäreiden valmistajana tunnettu Acer on kehittänyt pyöräilyalan läsnäoloaan tekoälyyn perustuvalla eBike-pyörällä, Acer ebii:llä.

Acer ebii on sähköpyörämalli, joka on valmistettu yhteistyössä saksalaisen sähköpyörien valmistajan kanssa. ebii on suunniteltu kaupunkiajoon ja se on varustettu kevyellä moottorilla, joka auttaa pyöräilijää nopeuttamaan pyörän liikettä ja vähentää polkemiseen tarvittavaa vaivaa. Pyörässä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten integroitu akku, LED-valot, etu- ja takajousitus ja Shimano-vaihteisto. Hinta vaihtelee mallin ja ominaisuuksien mukaan, mutta Acer ebii sähköpyörien hinnat alkavat 1999 eurosta.

Uuden sähköpyörämallin tekoälyelementti ei tarkoita, että voit ajaa kädet taskuissasi ja antaa tietokoneen huolehtia kyydistä, vaan tekoäly mukautuu ajo-olosuhteisiin, poljintehoon ja ajajan valitseman avustustason perusteella säädettyyn ajokokemukseen. Fillari on varustettu mm. älykkäällä akunsäätöominaisuudella, joka säätää akun käyttöä määränpään etäisyyden mukaan. ebiin akku on vaihdettava ja nopeasti latautuva, kun taas rungon kevyessä alumiiniseoksessa on mattavalkoinen viimeistely.

”Täysin uusi Acer ebii toteuttaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen teknologian ja luovan suunnittelun avulla, ja sitä ohjaa entisestään halu parantaa käyttäjien liikkuvuutta ja kokemusta”, sanoi Jerry Kao, Acer Inc:n COO. ”Kun kaupunkilaiset etsivät kätevää , turvallisempia ja vihreämpiä vaihtoehtoja, Acer ebiin tekoälyapu ja innovatiiviset turvallisuusominaisuudet antavat heille mahdollisuuden liikkua pidemmälle ja nopeammin.

”Acerin debyytti sähköpyörämarkkinoilla yhdistää Acerin tytäryhtiöiden, kuten MPS Energyn ohjausyksikön ja Xplovan pyöräilytietokoneet. Ebiin suunnittelun kulmakivenä on älykäs ajoneuvon ohjausyksikkö, joka ohjaa ja ohjaa pyörän lukemattomia toimintoja yhdestä toimintakeskuksesta.

Acer ebii:n innovatiivinen muotoilu mahdollistaa helpon latauksen ja akun kuljetuksen, yksinkertaisen huollon ja stressittömän päivitettävyyden tyylikkäässä ja tehokkaassa suunnittelussa.


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *