Uutiset

Stravan hinnanousu saa valtavaa kritiikkiä

Maailman suosituin kestävyysurheilijoille tarkoitettu sosiaalisen median alusta Strava tavoittaa noin 100 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Nyt vuodenvaihteen jälkeen Strava on ilmoittanut käyttäjilleen, että he nostavat jäsenmaksuja 50 prosenttia helmikuusta 2023 alkaen. Liittymismaksu nousee nykyisestä 7,99 dollarista 11,99 dollariin kuukaudessa. Tällä hetkellä hinnannousu ei koske suomalaisia käyttäjiä, mutta pohjolan fillaristien on hyvä varautua ainakin henkisesti mahdolliseen hinnankorotukseen tulevaisuudessa.

Päätös nostaa hintoja on saanut Twitterissä kritiikkiä käyttäjiltä, jotka ovat olleet jäseniä useiden vuosien ajan. Strava ei ole vielä kommentoinut hinnankorotuksen taustalla olevaa päätöksentekoa.

Stravan maksullinen versio tarjoaa käyttäjilleen pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin, kuten esimerkiksi reittisuunnitteluun ja segmenttikilpailuun.

Käyttäjät voivat edelleen käyttää Stravaa ilmaiseksi, jolloin he voivat seurata ja jakaa aktiviteetteja suositun pyöräilysovelluksen kautta.

Oletko sinä Stravan maksullinen jäsen? Paljonko olet valmis maksamaan palvelusta ennen kuin kipurajasi ylittyy?


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *