SähköpyörätUutiset

Miksi sähköpyöräily tulee mullistamaan liikenteen?

Nopeuttaan kasvattavan lumivyöryn lailla ovat sähköpyörät viimeisen kymmenen vuoden aikana myllänneet perinteisen pyöräilyn maailmaa. Kutsutpa sitä vallankumoukseksi, kehitykseksi tai miksi tahansa, ovat sähköpyörät viimeisin ja ympäristöystävällisin henkilökuljetuksen muoto.

Maailman fossiilisten polttoaineiden varannot ovat rajalliset ja ne tulevat jossain vaiheessa loppumaan. Mikset siis tekisi osaasi jo nyt ja auttaisi vähentämään niiden kulutusta. Ympäristö ei olisi ainoa joka kiittäisi sinua päätöksestäsi vaan myös terveytesi ja lompakkosi.

Sähköpyörät ovat henkilökuljetuksen tulevaisuus

Brittiläinen ”sähköpyöräturistit” ryhmä yrittää toimillaan osoittaa nykyaikaisten sähköpyörien teknologian edut. Heidän viimeisimmällä reissulla kaksi pyöräilijää polkivat 17 000 km 220 päivässä sähköpyörillään. Nykypäivän sähköpyörät ovatkin luotettava kuljetusmuoto, joka on valmis muuttamaan radikaalisti liikennettä jonka tunnemme. Viimeaikainen kehityksen ansiosta mm. akkuteknologiassa, sähkömoottoreissa ja pyörien suunnittelussa kevyemmiksi, ei ole enää kysymys siitä tuleeko yleisö hyväksymään sähköpyörät, vaan ennemminkin siitä kuinka suureksi teollisuus tulee kasvamaan. Jos mukaan heittää ilmeiset edut ympäristölle kun sähköpyöriä käyttää sadat tuhannet ihmiset, on selvää että sähköpyörät tulevat olemaan osa tulevaisuutta.

Liity mukaan vallankumoukseen. Treenaa ja pidä samalla hauskaa!

Sähköpyörien räjähdysmäinen kasvu

Niin Euroopassa, Amerikassa kuin Aasiassakin on sähköpyörä ilmiö käynnistymässä kovalla vauhdilla. Kiinassa myydään jo nyt vuosittain 28 miljoonaa sähköpyörää. Loppujenlopuksi sähköpyörillä on kaikki mitä vaaditaan – ne ovat halpoja ylläpitää ja käyttää, eivät saastuta, ovat edullisia autoihin verrattuna ja ennen kaikkea, todella hauskoja ajaa – joten miksei myynti kukoistaisi? Itseasiassa, jos otetaan huomioon tämänhetkinen myynnin kasvu, maailmanlaajuisten sähköpyörä markkinoiden odotetaan rikkovan 52 miljardin euron rajan vuoteen 2022 loppuun mennessä. Suomessakin kasvun voi odottaa nousevan 30 % kaikista myydyistä pyöristä.

Sähkömoottorin joka silittää pahimmat mäet ja vastatuulet tuo pyöräilyyn takaisin lapsenomaisen ilon ja hauskuuden. Useimmat meistä eivät ajaisi pyöräänsä läheskään niin paljon ilman avustavaa moottoria, mikä puolestaan kasvattaa sähköpyörän terveysvaikutukset jopa tavallista pyörää suuremmiksi – toisin kuin yleisesti ajatellaan. Sähköpyörät eivät ole enää vain iäkkäämpien ihmisten kulkuvälineitä vaan ne ovat yleistymässä myös maastopyöräilyä harrastavien keskuudessa ja nuorten kulkuvälineenä.

Miksi ostaisin sähköpyörän?

Sähköpyörä on helppo, nopea, hauska ja edullinen tapa liikkua. Se on trendikäs vaihtoehto autolle ja mopolle. Pyöräillessä et jumita ruuhkassa tai ole riippuvainen joukkoliikenteen aikatauluista. Sähköpolkupyörä ei vaadi vakuutusta tai ajokorttia ja se on autoa ekologisempi vaihtoehto. Sähköpolkupyörän käyttökulut ovat huomattavasti autoa pienemmät. Mikäli sähköpyörä toimii auton korvikkeena, maksaa se itsensä nopeasti takaisin. 

Sähköpolkupyörä sopii kaikenikäisille käyttäjille. Valikoimastamme löydät sopivan polkupyörän koululaiselle, nuorelle, työmatkapyöräilijälle tai eläkeläiselle niin harraste- kuin hyötykäyttöön.. Sähköpyörällä pidempikin työmatka sujuu hikoilematta ja lyhyet matkan sillä pääsee jopa autoa nopeammin. Lisäksi sähköpyörä pehmittää ajosta pahimmat ylämäet ja vastatuulet, mikä lisää ajamisen iloa ja helpottaa vaatetuksen valintaa etenkin kylmällä kelillä.

Tutkimukset ovat osoittaneet sähköpyöräilyn kohottavan kuntoa ja pitävän sykealueen optimaalisena rasvanpolttoon. Se myös madaltaa pyöräilyn aloittamisen, sekä jokapäiväisen pyöräilyn kynnystä.

Kevät on tulossa ja asfaltti alkaa hiljalleen näkyä lumipeitteen alta. Tartu siis haasteeseen – jätä autosi kotiin ja hyppää sähköpyörän selkään. Takaan että sinulla on hauskaa!


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *