Uutiset

Sähköpyörämarkkinoiden odotetaan kasvavan 83 miljardiin euroon 2029 mennessä

Sähköpyörämarkkinoiden odotetaan kasvavan nopeasti maailmanlaajuisesti tulevina vuosina, kertoo Fortune Business Insights -tutkimus. Sähköpyörämarkkinat, jotka olivat arvoltaan 32,51 miljardia euroa vuonna 2021, arvioidaan kasvavan 83,07 miljardiin euroon vuoteen 2029 mennessä yhdistetyn vuotuisen kasvuprosentin ollessa 12,6%.

Useat tekijät vaikuttavat tähän kasvuun, joista yksi on poliittinen tuki ja sähköpyörien yhteiskäyttöohjelmien yleistyminen. Lisäksi pyöräilyinfrastruktuuri paranee ja sitä otetaan käyttöön enemmän kehittyvissä maissa.

Ympäristötietoisuus on myös merkittävä tekijä monille ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoja ajamiselle vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan. Monet valtiot ovatkin kehittäneet verohelpotuksia, jotta sähköpyörien ostaminen olisi helpompaa ja edullisempaa kuluttajan kannalta. Juuri tänä kuukautena Yhdysvaltain kongressissa esiteltiin kaksi lakia, jotka edistävät turvallisempaa pyöräinfrastruktuuria ja edullisempia sähköpyöriä.

Teknologian kehityksen myötä sähköpyöristä on tullut halvempia, akuista kestävämpiä ja yleisesti ottaen sähköfillari alkaa olemaan autoa realistisempi vaihtoehto monelle ihmisille liikenteessä, raportoi Fortune Business Insights. Vaikka alalla on vielä taloudellisia esteitä kasvulle, verohelpotukset ja lisääntyvät sähköpyörien yhteiskäyttöohjelmat auttavat tekemään sähköpyöristä helpommin saatavilla olevia tavallisellekin tallaajalle.

Sähköpyörämarkkinoilla on monia eri toimijoita, joista merkittävimmät ovat Giant Bicycles (Taiwan), Accell Group (Alankomaat), Robert Bosch GmbH (Saksa), Pedego Electric Bikes (Yhdysvallat), Panasonic Corporation (Japani), Bionx International Corporation (Kanada), Trek Bicycle Corporation (Yhdysvallat), Shimano Inc. (Japani), VanMoof (Alankomaat) ja Rad Power Bikes (Yhdysvallat).

Aasian ja Tyynenmeren markkinoiden odotetaan olevan suurimmat kasvun alla. Tämä johtuu pyöräinfrastruktuurin lisääntymisestä Kiinassa. Valtavat liikenneruuhkat ja ylikuormitettu julkinen liikenne tekevät sähköpyöristä erittäin lupaavan vaihtoehdon kiinalaisille. Uudet päästöstandardit ja ilmastomääräykset vaikuttavat myös sähköpyörien suosioon, sillä bensiinikäyttöisiä ajoneuvoja aletaan pikkuhiljaa poistaa käytöstä ja sähköpyörät ovat varteenotettavia ja edullisia vaihtoehtoja henkilökohtaiseen liikkumiseen.

Euroopan markkinat kasvavat myös huomattavasti, koska sähköpyörien valmistus Euroopassa kasvaa.

Vaikka amerikkalaiset ovat olleet hitaimpia ottamaan sähköpyörät täysin käyttöön, raportti odottaa Pohjois-Amerikan markkinoiden näkevän suurta kasvua, joka johtuu suurelta osin sähköpyörien käytön lisääntymisestä pyöräjaossa. Pohjois-Amerikka on jo nähnyt 145%: n kasvun sähköpyörien myynnissä vuoden 2020 pandemian aikana, ja vaikka tämä trendi on sittemmin hidastunut, buumi on laajentanut sähköpyörien markkinoita Pohjois-Amerikassa merkittävästi.


Image with Link
Tutustu parhaisiin fillareihin ja pyöräilytarvikkeisiin Kuntokaupassa
Kuntokaup Image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *